Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 300 g di scamorza a pezzi
- 6 uova
- 50 g di latte
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1879 kJ / 449 kcal
- Białko
- 33.2 g
- Węglowodany
- 0.7 g
- Tłuszcz
- 34.8 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Uova alla piemontese
45 min
Zuppa di latte
30 min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4sa 50 dk
Crema spalmabile ai 4 formaggi
15 Min
Uova strapazzate con cipolle e olive
40min
Frittata autunnale
1h 15 min.
Patate gratinate al Gorgonzola
40min
Rigatoni affumicati
25min
Frittata con patate e cipollotti di Tropea
1 godz.
Vellutata di patate e robiola
45 min
Salame di patate e tonno
6 Std. 30 Min
Millefoglie di mozzarella con pesto di sedano
30 min