Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 300 g di scamorza a pezzi
- 6 uova
- 50 g di latte
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1879 kJ / 449 kcal
- Białko
- 33.2 g
- Węglowodany
- 0.7 g
- Tłuszcz
- 34.8 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pennette risottate burro e Parmigiano Reggiano
20 Min
Spinaci filanti
40 Min
Frittata solo albumi
35 Min
Sedanini risottati alla carbonara (1 porzione)
30 Min
Uova strapazzate con cipolle e olive
40 Min
Sformato di finocchi
1 Std.
Salsicciotti di pollo e Parmigiano reggiano
35 Min
Penne risottate alla vodka
35 Min
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30 Min
Bocconcini di pollo al latte e formaggio
30 Min
Salame di patate e tonno
6 godz. 30 min
Sformato di riso con brie e cotto
1 Std. 30 Min