Torrette di patate ai broccoli
TM5 TM31 TM6

Torrette di patate ai broccoli

4.6 (14 ocen)

Składniki

  • 500 g di acqua
  • 500 g di patate, pelate e a fettine di 0.5 cm
  • 70 g di cimette di broccoli surgelati
  • 60 g di pangrattato
  • 1 pizzico di sale
  • 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 3 foglie di basilico fresche, lavate
  • 1 pizzico di aglio in polvere
  • 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1237.2 kJ / 295.8 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
32.4 g
Tłuszcz
15.2 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy