
Urządzenia i Akcesoria
Polędwica wołowa w papilotach ze szpinakiem
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
8 porcji
Składniki
-
polędwicy wołowej w kawałku1200 g
-
liści szpinaku, świeżych100 g
-
oliwy z oliwek1 - 2 łyżki
-
soli morskiej, gruboziarnistej1 - 2 łyżki
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
bazylii, świeżej12 liści
-
wody800 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
393 kcal /
1640 kJ
Białko
40 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

W PAPILOTACH
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Polędwiczki wieprzowe na Varomie
2 godz. 15 min
Piersi z kaczki w papilotach z sosem pomarańczowym
2 godz. 45 min
Roladki z kurczaka z chorizo i jogurtowym sosem curry
55 min
Balsamiczny łosoś z makaronem z cukinii
45 min
Marynowane roladki z indyka z rozmarynem
4 godz. 55 min
Polędwica wołowa z warzywami
1 godz. 50 min
Polędwica wieprzowa i soczewica ze szpinakiem
20 min
Polędwica wołowa z warzywami
50 min
Szaszłyki z kurczaka, ryż z kminem rzymskim i ciepłą sałatką warzywną
2 godz.
Polędwiczki wieprzowe w papilotach z czosnkiem i porem
45 min
Pomidorowy gulasz wołowy z pureé ziemniaczanym z marchewką
50 min
Karkówka z Varomy z kapustą i ziemniakami
1 godz.