Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g d'échalote
- 6 branches de coriandre fraîche, équeutées
- 15 - 30 g de pulpe de fruit de la Passion fraîche (2 fruits env.)
- 10 g de jus de citron fraîchement pressé
- 15 g d'huile d'olive
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre 5 baies, à ajuster en fonction des goûts
- 600 g de saumon frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 842.2 kJ / 202.2 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 1.7 g
- Tłuszcz
- 12.7 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto au citron et crevettes à l'ail
55 dk
Tartare de thon et gaspacho
20 dk
Tartare de bar aux fruits de la Passion
20 dk
Tartare de saumon frais
15 Min
Tartare de dorade à la thaïe
1h 15min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2h
Tartare de dorade à la mangue
10 Min
Tartare de bar
10 Min
Saumon et avocat sauce teriyaki
1h 15min
Gaspacho mangue-avocat
10 Min
Tartare de saumon avocat-concombre
50 dk
Gaspacho de melon
10 Min