Madeleines au bleu d'Auvergne

Madeleines au bleu d'Auvergne

4.4 37 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
25 pièces

Składniki

  • de parmesan coupé en morceaux
    80 g
  • de noisettes entières
    80 g
  • œufs
    3
  • de farine de blé
    80 g
  • de levure chimique (1 sachet)
    2 c. à café
  • de sel fin à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de bleu d'Auvergne coupé en morceaux
    120 g
  • de beurre pour les plaques
    20 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 89.9 kcal / 373.6 kJ
Białko 3.6 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 2.8 g
Błonnik 0.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...