Urządzenia i Akcesoria
Le milhassou
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
8 parts
Składniki
-
120 g de beurre coupé en morceaux et un peu pour le moule
-
500 g de lait
-
120 g de fécule de maïs
-
120 g de sucre en poudre
-
4 œufs
-
1 pincée de sel
-
30 framboises fraîches ou surgelées
-
2 c. à soupe de sucre glace
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 part
Sód
78.6 mg
Białko
6.4 g
Kalorie
1296.6 kJ /
310 kcal
Tłuszcz
15.9 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
9.6 g
Węglowodany
34.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°20
41 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Gratin d'abricots au pralin
30 Min
Clafoutis aux myrtilles
50 Min
Gâteau Dudule
1 Std.
Gratin de pomme au calvados
45 Min
Tarte sucrée du Berry
1 Std.
Paris-Deauville
12 Std.
Pasteras aux pommes
25 Min
Moelleux aux pommes
50 Min
Gratin de poire aux amandes
45 Min
Cobbler aux pommes
1 Std. 40 Min
Far aux pommes
1 Std.
Clafoutis aux pommes et à la vanille
45 Min