Urządzenia i Akcesoria
照烧鸡粒饭团
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
6 人份
Składniki
-
去皮鸡腿肉 切丁(1公分)200 克
-
照烧酱2 汤匙
-
酱青1 汤匙
-
玉米粉 (淀粉)½ 汤匙
-
油 涂抹用
-
蛋 A型,稍微打散3 个
-
盐 适量调味1 小撮
-
白胡椒粉 适量调味1 小撮
-
水1200 克
-
短粒米(寿司米) 洗净250 克
-
日本寿司醋1 汤匙
-
日本拌饭素4 汤匙
-
虾籽 to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
11 g
Kalorie
987 kJ /
236 kcal
Tłuszcz
3.5 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一锅料理
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy