韩国烧烤腌汁

韩国烧烤腌汁

3.0 2 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 罐

Składniki

  • 雪梨 (韩国梨) 去芯 ,一切四块
    125 克
  • 黄皮洋葱
    60 克
  • 蒜瓣
    4 个
  • 新鲜姜 切成薄片(0.5厘米)
    3 克
  • 青葱 切葱花
    1 小支
  • 酱青
    1 汤匙
  • 红糖
    1 ½ 汤匙
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • 麻油
    2 茶匙
  • 韩式辣椒酱
    3 汤匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 罐

Sód 1274 mg
Białko 6 g
Kalorie 1293 kJ / 309 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 8 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 55 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...