Urządzenia i Akcesoria
奶黄抹茶冰皮月饼
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
28 个
Składniki
-
色拉油40 克
-
糯米粉90 克
-
粘米粉70 克
-
澄面40 克
-
糖粉100 克
-
抹茶粉1 汤匙
-
牛奶370 克
-
水 蒸煮用500 克
-
奶黄馅700 克
-
糯米粉 提前炒熟做手粉
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 个
Białko
2.3 g
Kalorie
650.5 kJ /
155.5 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
24.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
五彩月饼
9 Przepisów
Chiny
Chiny