
Urządzenia i Akcesoria
葱花面包
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
10 个
Składniki
香葱馅
-
葱 ,切葱花100 克
-
盐1 茶匙
-
蛋2 颗
-
油25 克
面包
-
水200 克
-
牛奶20 克
-
细砂糖70 克
-
干酵母粉2 茶匙
-
高筋面粉500 克
-
盐½ 茶匙
-
奶粉15 克
-
蛋1 颗
-
无盐黄油 ,切块,室温软化40 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 个
Kalorie
274 kcal /
1146 kJ
Białko
9.5 g
Tłuszcz
9.2 g
Węglowodany
37.6 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

孩子也能当大厨
16 Przepisów
Chiny
Chiny