Urządzenia i Akcesoria
自制鱼丸
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
20 个
Składniki
-
冰水100 克
-
葱 切段1 根
-
姜 切块15 克
-
花雕酒20 克
-
龙利鱼鱼排300 克
-
盐5 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
蛋清1 颗
-
玉米淀粉25 克
-
水 煮鱼丸用1300 克
-
饮用水 冷却用适量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 20 个
Sód
2938.5 mg
Białko
43 g
Kalorie
1449.3 kJ /
346.4 kcal
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
22.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
年度热门食谱精选2025
10 Przepisów
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
海参炖蛋
30 min
豆豉蒸鲜鲍
30 min
红烧带鱼
45 min
蒜薹炒鱿鱼
35 min
炖鱼
45 min
蒜蓉粉丝蒸生蚝
Brak ocen
糟溜鱼片TM7
Brak ocen
荠菜蘑菇烩鱼片
25 min
家烧带鱼
30 min
白蟹豆腐煲
Brak ocen
三文鱼菌菇烩饭
30 min
清蒸土豆鲷鱼
Brak ocen