Urządzenia i Akcesoria
黑胡椒蟹
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
3 人份
Składniki
-
蟹 青蟹, 切块400 克
-
淀粉15 - 20 克
-
油15 克
-
洋葱 切块50 克
-
葱 切段50 克
-
黑胡椒酱 美善品自制100 克
-
红甜椒50 克
-
料酒1 茶匙
-
水50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
21.6 g
Kalorie
959 kJ /
233 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
17.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
食粤飘香
70 Przepisów
Chiny
Chiny