Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 克 蟹 ,青蟹, 切块
- 15 - 20 克 淀粉
- 15 克 油
- 50 克 洋葱, 切块
- 50 克 葱, 切段
- 100 克 黑胡椒酱, 美善品自制
- 50 克 红甜椒
- 1 茶匙 料酒
- 50 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 959 kJ / 233 kcal
- Białko
- 21.6 g
- Węglowodany
- 17.3 g
- Tłuszcz
- 8.2 g
- Błonnik
- 1.5 g