
Urządzenia i Akcesoria
Tarta z komosy ryżowej z serem kozim i karmelizowaną cebulą
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 kawałków
Składniki
-
koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM1 czubata łyżeczka
-
soli1 łyżeczka
-
oliwy z oliwek plus 1 łyżka do skropienia dyni20 g
-
octu balsamicznego1 łyżka
-
sera parmezan pokrojonego na 2 cm kawałki50 g
-
komosy ryżowej (quinoa)200 g
-
wody1000 g
-
dyni piżmowej pokrojonej w 2 cm kostkę600 g
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
oliwy z oliwek1 łyżka
-
czerwonej cebuli pokrojonej w 3 mm plastry400 g
-
octu balsamicznego30 g
-
jajka2
-
sera koziego pokrojonego na kawałki150 g
-
sera ricotta podzielonego na kawałki150 g
-
tymianku, świeżego tylko liście2 - 3 gałązki
Wartości odżywcze na 1 kawałek
Kalorie
338 kcal /
1415 kJ
Białko
18.8 g
Tłuszcz
17.5 g
Węglowodany
24.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

LOW FAT
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Sałatka z pieczonym bakłażanem z dressingiem tahini
45 min
Ciasto limonkowe z awokado (bez cukru)
2 godz. 30 min
Wegańska gryczana pizza z konfiturą z czerwonej cebuli i brokułami
1 godz. 55 min
Quiche z burakami i oscypkiem na razowym spodzie z czarnuszką
2 godz. 20 min
Jaglany quiche ze szpinakiem i oliwkami
1 godz. 45 min
Tarta orzechowa z kremem z nerkowców
6 godz. 55 min
Orkiszowa galette ze szpinakiem i serem feta
1 godz. 50 min
Tarta tatin z warzywami korzeniowymi
2 godz. 10 min
Buraczano-gryczane placki z serem i słonecznikiem
2 godz.
Chili z pieczoną dynią piżmową i czarną fasolą
45 min
Gryczane naleśniki z pesto, kurczakiem i warzywami gotowanymi na parze
1 godz. 10 min
Migdałowe brownie z buraka
1 godz. 55 min