Roulés de veau à la sauge et à la mozzarella, trofie et courgettes

Roulés de veau à la sauge et à la mozzarella, trofie et courgettes

3.2 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 4 escalopes de veau (fines), coupées en deux dans la longueur (500 g)
  • 15 feuilles de sauge fraîche
  • 250 g de mozzarella coupée en morceaux
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1200 g d'eau
  • 2 brins de thym frais
  • 400 g de courgettes bio
  • 250 g de pâtes sèches, type trofie
  • 4 c. à soupe d'huile d'olive
  • le zeste d'un citron jaune non traité râpé

Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 45 g
Kalorie 2577 kJ / 613 kcal
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 45 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...