Brodetto di Porto Recanati

Brodetto di Porto Recanati

3.0 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 porzioni

Składniki

  • di cipolla
    30 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • di calamari interi piccoli puliti
    600 g
  • di vino bianco secco
    200 g
  • di pesce misto per zuppa pulito e a filetti (vedere consigli)
    800 g
  • di canocchie pulite
    300 g
  • di aceto
    20 g
  • di sale
    2 cucchiaini
  • di acqua calda
    200 g
  • di zafferano
    1 bustina
  • di pepe nero macinato fresco
    1 pizzico
  • fette di pane tostato

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 547.2 kcal / 2289.8 kJ
Białko 60.4 g
Tłuszcz 32.5 g
Węglowodany 3.2 g
Błonnik 0.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...