Urządzenia i Akcesoria
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra to grease1 ½ oz
-
fresh rosemary (leaves only) (approx. 2 tsp)2 sprigs
-
fresh sage leaves (approx. 4 leaves)1 tsp
-
fresh thyme (leaves only)1 tsp
-
butternut squash peeled and cubed (1 in.)16 oz
-
shallots finely sliced (approx. 2 shallots)3 oz
-
Brussels sprouts trimmed, halved16 oz
-
apple diced5 oz
-
salt to taste
-
fresh ground black pepper to taste
-
onion quartered6 oz
-
celery diced4 ½ oz
-
bread slices cubed (1 in.)14 oz
-
vegetable stock12 oz
-
dried cranberries1 oz
-
chopped walnuts1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
1577 kJ /
377 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
9 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green Bean Gremolata
25 min
Apple Cranberry Chutney
1 godz. 5 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1 godz.
Mushroom and Spinach Strata
2 godz. 10 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Steamed Fingerling Potatoes with Fresh Herbs and Garlic
50 min
Vegetarian Chili
50 min