Urządzenia i Akcesoria
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra to grease1 ½ oz
-
fresh rosemary (leaves only) (approx. 2 tsp)2 sprigs
-
fresh sage leaves (approx. 4 leaves)1 tsp
-
fresh thyme (leaves only)1 tsp
-
butternut squash peeled and cubed (1 in.)16 oz
-
shallots finely sliced (approx. 2 shallots)3 oz
-
Brussels sprouts trimmed, halved16 oz
-
apple diced5 oz
-
salt to taste
-
fresh ground black pepper to taste
-
onion quartered6 oz
-
celery diced4 ½ oz
-
bread slices cubed (1 in.)14 oz
-
vegetable stock12 oz
-
dried cranberries1 oz
-
chopped walnuts1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
1577 kJ /
377 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
9 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turkey and Corn Soup
1 Std. 5 Min
Vegetarian Chili
50 Min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 Std. 45 Min
Summer Squash Flatbread
50 Min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 Min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35 Min
Carrot Cake Cookies
35 Min
Apple Cranberry Chutney
1 Std. 5 Min
Mushroom and Spinach Strata
2 Std. 10 Min
Acorn Squash Gratin
1 Std. 55 Min
Sausage Stuffed Kabocha
2 Std. 45 Min
Tex-Mex Turkey Soup
50 Min