Urządzenia i Akcesoria
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
4 oz Parmesan cheeseParmesan cheese4 oz
-
yellow onions quartered9 oz
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil2 oz
-
dried chili flakes2 - 3 pinches
-
sweet smoked paprika1 tsp
-
canned diced tomatoes29 oz
-
dried oregano1 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
canned black beans drained30 oz
-
vegetable stock14 oz
-
orange juice2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
1665 kJ /
398 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
16 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Black Bean Walnut Patties
35 min
Vegetable Stock Paste
45 min
Vegetable Soup
35 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min
Smoky Black Bean Soup
35 min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 godz. 25 min
Vegetarian Chili
50 min