Urządzenia i Akcesoria
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
4 oz Parmesan cheeseParmesan cheese4 oz
-
yellow onions quartered9 oz
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil2 oz
-
dried chili flakes2 - 3 pinches
-
sweet smoked paprika1 tsp
-
canned diced tomatoes29 oz
-
dried oregano1 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
canned black beans drained30 oz
-
vegetable stock14 oz
-
orange juice2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
1665 kJ /
398 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
16 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Kabocha Sage Risotto
40 min
Split Pea Soup
1 godz. 25 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
White Bean Soup
2 godz. 45 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 godz. 40 min
Smoky Black Bean Soup
35 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Vegetarian Chili
50 min