![Citrus Salad with Beet Vinaigrette Citrus Salad with Beet Vinaigrette](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C287AFFD-1CCB-4D92-84E9-E621EC5124D6/Derivates/fdf8e4c0-e1e1-46c8-92b6-849ef679653e.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Beet Vinaigrette
- 3 oz olive oil
- 3 oz red beets, peeled, cut into pieces
- 2 oz water
- 2 oz balsamic vinegar
- 2 oz shallots, cut into pieces
- 1 garlic clove
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 oz orange juice
- 1 oz champagne vinegar
Citrus Salad
- 1 oz baby arugula
- 1 Cara cara orange, peel and pith removed, sliced in rounds (¼ in.)
- 1 red grapefruit, peel and pith removed, sliced in rounds (¼ in.)
- 2 tangerines, peel and pith removed, sliced in rounds (¼ in.)
- 2 oz fennel bulb, thinly sliced (approx. 1 sm. bulb)
- 1 oz edible flowers
- 1 oz pistachios, chopped (approx. ¼ cup)
- 2 tbsp pomegranate arils/seeds
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2736 kJ / 654 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 50 g
- Błonnik
- 8 g
Alternatywne przepisy
Smoked Salmon and Watercress Pesto Crostini
15 Min
Artichoke Heart Bruschetta
30 Min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 Min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Immune Boost
5min
Halibut with Apricot Chutney
30 Min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 Min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1sa 5 dk
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 Min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 Min
Southwest Quinoa
40 Min