
Urządzenia i Akcesoria
Acorn Squash Gratin
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
8 portions
Składniki
-
non-stick spray oil
-
acorn squash halved, seeds removed (approx. 2-3)64 oz
-
Parmesan cheese cubed3 oz
-
Gruyère cheese cubed3 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
unsalted butter cubed1 oz
-
yellow onions in pieces8 oz
-
garlic cloves3
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
baby spinach divided8 oz
-
cream cheese softened and cubed4 oz
-
heavy whipping cream3 oz
-
red bell pepper de-seeded, de-stemmed, sliced (¼ in.)1
-
pumpkin seeds to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
327 kcal /
1368 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
34 g
Błonnik
5 g