Urządzenia i Akcesoria
Acorn Squash Gratin
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
8 portions
Składniki
-
non-stick spray oil
-
acorn squash halved, seeds removed (approx. 2-3)64 oz
-
Parmesan cheese cubed3 oz
-
Gruyère cheese cubed3 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
unsalted butter cubed1 oz
-
yellow onions in pieces8 oz
-
garlic cloves3
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
baby spinach divided8 oz
-
cream cheese softened and cubed4 oz
-
heavy whipping cream3 oz
-
red bell pepper de-seeded, de-stemmed, sliced (¼ in.)1
-
pumpkin seeds to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
1368 kJ /
327 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil Moussaka
2h 20min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min
Ratatouille with Pecorino
1h 5min
Smoked Salmon and Watercress Pesto Crostini
15min
Chicken and Farro Harvest Salad
1h 45min
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
1h 10min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1h 10min
Baked Mushroom Empanadas
1h 50min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45min
Garlic Shrimp and Grits
1h 10min
Sausage and Lentil Stew
1h 15min