Urządzenia i Akcesoria
Artichoke Heart Bruschetta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
8 pieces
Składniki
-
baguette cut on the bias (approx. ¼ in.)6 - 8 slices
-
Parmesan cheese cut into pieces1 oz
-
shallots cut into pieces1 oz
-
1 fresh Fresno chili, stem and seeds removedred jalapeño pepper stem and seeds removed1
-
garlic clove1
-
parsley leaves only5 sprigs
-
salt to taste¼ tsp
-
marinated artichoke hearts (6 oz jars), drained, divided2 jars
-
cream cheese room temperature2 oz
-
paprika1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
6 g
Kalorie
577 kJ /
138 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 min
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
5 min
Tortilla Soup
25 min
Cranberry Brie Phyllo Cups
1 godz.
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 min
Baked Crab Dip
15 min
Collard Greens
1 godz. 5 min
Chipotle Caesar Salad
30 min
Goat Cheese Rolls
2 godz.
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10 min