Urządzenia i Akcesoria
Halibut with Apricot Chutney
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
yellow onions in pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
salt½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
apricot preserves3 oz
-
water divided23 oz
-
whole grain mustard1 tsp
-
fresh green beans trimmed12 oz
-
red onions thinly sliced half-moons4 ½ oz
-
4 sea bass fillets, (6 oz ea.)halibut fillets (6 oz ea.)4
-
fresh apricots pitted, halved and sliced3 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34.5 g
Kalorie
1359.8 kJ /
325 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
4.8 g
Węglowodany
40.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min
Potato Pancakes
45 min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1 godz.
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 godz. 45 min
Chicken with Nectarine Salsa
1 godz.
Green Beans with Balsamic Pearl Onions
35 min
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1 godz. 10 min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz.
Cioppino
55 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Green Bean Gremolata
25 min