Urządzenia i Akcesoria
Halibut with Apricot Chutney
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
yellow onions in pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
salt½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
apricot preserves3 oz
-
water divided23 oz
-
whole grain mustard1 tsp
-
fresh green beans trimmed12 oz
-
red onions thinly sliced half-moons4 ½ oz
-
4 sea bass fillets, (6 oz ea.)halibut fillets (6 oz ea.)4
-
fresh apricots pitted, halved and sliced3 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34.5 g
Kalorie
1359.8 kJ /
325 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
4.8 g
Węglowodany
40.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuna Tartare
40 min
Asparagus Cream Soup
25 min
Ratatouille
40 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Coconut Sautéed Shrimp
35 min
Pomegranate Glazed Stuffed Beef Tenderloin
1 godz. 45 min
Salad with Prosciutto, Arugula and Mozzarella
40 min
Salmon Tartare
10 min
Strawberry, Pineapple Shrimp Cocktail
50 min
Beet Hummus
20 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min