Halibut with Apricot Chutney
TM6 TM5

Halibut with Apricot Chutney

4.4 (12 ocen)

Składniki

  • 4 oz yellow onions, in pieces
  • 2 garlic cloves
  • ½ tsp salt
  • ½ tsp dried oregano
  • 3 oz apricot preserves
  • 23 oz water, divided
  • 1 tsp whole grain mustard
  • 12 oz fresh green beans, trimmed
  • 4 ½ oz red onions, thinly sliced half-moons
  • 4 halibut fillets (6 oz ea.)
    lub 4 sea bass fillets (6 oz ea.)
  • 3 ½ oz fresh apricots, pitted, halved and sliced

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1359.8 kJ / 325 kcal
Białko
34.5 g
Węglowodany
40.3 g
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
4.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy