![Halibut with Apricot Chutney Halibut with Apricot Chutney](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/91e570b2-2ca1-4efa-877b-f06867ea613f/Derivates/02126c83-fc55-4b43-8e31-828f33ad2553.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 garlic cloves
- ½ tsp salt
- ½ tsp dried oregano
- 3 oz apricot preserves
- 23 oz water, divided
- 1 tsp whole grain mustard
- 12 oz fresh green beans, trimmed
- 4 ½ oz red onions, thinly sliced half-moons
-
4
halibut fillets (6 oz ea.)
lub 4 sea bass fillets (6 oz ea.) - 3 ½ oz fresh apricots, pitted, halved and sliced
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1359.8 kJ / 325 kcal
- Białko
- 34.5 g
- Węglowodany
- 40.3 g
- Tłuszcz
- 3.8 g
- Błonnik
- 4.8 g
Alternatywne przepisy
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1j
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Shrimp and Green Pea Pasta
40min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min
Lemon Caper Asparagus
25 menit
Southwestern Shepherd's Pie
2h 5min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min