Urządzenia i Akcesoria
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
dried porcini mushrooms1 oz
-
sesame oil1 oz
-
leeks trimmed, in pieces2 oz
-
burdock root peeled, in pieces1 oz
-
ginger (opcjonalnie) peeled, in pieces½ oz
-
garlic cloves2
-
vegetable stock low sodium60 oz
-
fresh shiitake mushrooms thinly sliced5 oz
-
rice vinegar3 oz
-
kale center rib removed, thinly sliced1 oz
-
baby bok choy sliced (¼ in.)4 oz
-
nutritional yeast2 tbsp
-
green onions thinly sliced3
-
sesame seeds to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
444 kJ /
106 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tofu Stew
30 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)
40 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20 min
Baba Ghanoush
1 godz. 30 min
Mushroom Risotto
30 min
Artichokes Romana
50 min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 min
Lentil and spinach soup
50 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min