Urządzenia i Akcesoria
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
30 pieces
Składniki
-
eggplants large, unpeeled (approx. 30 oz total) sliced in rounds (approx. ¼ in.)1 - 2
-
salt1 tsp
-
9 oz white balsamic vinegarbalsamic vinegar9 oz
-
brown sugar1 oz
-
fresh baby spinach3 ½ oz
-
fresh basil leaves (approx. 30 med. leaves), to taste1 oz
-
sun-dried tomato, in oil cut into 30 strips15
-
feta cheese cut into 30 sticks8 oz
-
freshly ground black pepper (approx. 3 tsp)30 pinches
-
green onions (opcjonalnie) cut into thin strips, (approx. 5 strips ea.) to bundle6
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
1 g
Kalorie
119 kJ /
28 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spanish Tapas
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Avocado Tuna Boats
30 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Light and Fresh Beet Pasta
20 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Chicken and Quinoa Salad
50 min
Chicken Mole
50 min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 godz. 45 min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 min
Southwest Quinoa
40 min