Urządzenia i Akcesoria
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
30 pieces
Składniki
-
eggplants large, unpeeled (approx. 30 oz total) sliced in rounds (approx. ¼ in.)1 - 2
-
salt1 tsp
-
9 oz white balsamic vinegarbalsamic vinegar9 oz
-
brown sugar1 oz
-
fresh baby spinach3 ½ oz
-
fresh basil leaves (approx. 30 med. leaves), to taste1 oz
-
sun-dried tomato, in oil cut into 30 strips15
-
feta cheese cut into 30 sticks8 oz
-
freshly ground black pepper (approx. 3 tsp)30 pinches
-
green onions (opcjonalnie) cut into thin strips, (approx. 5 strips ea.) to bundle6
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
1 g
Kalorie
119 kJ /
28 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spanish Tapas
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Guacamole
5 min
Basil Pesto
10 min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2 godz. 15 min
Shrimp Salad with Peaches in White Pepper Citronette
1 godz.
Southwest Quinoa
40 min
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20 min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Nectarine and Cherry Panzanella Salad
25 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min