Puddings au cœur parmesan-tomate

Puddings au cœur parmesan-tomate

4.2 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • de petits pains secs coupés en tranches (1 cm)
    220 g
  • de parmesan coupé en morceaux
    60 g
  • de tomates séchées à l'huile égouttées
    50 g
  • oignon coupé en deux
    1
  • d'herbes de Provence déshydratées
    ½ c. à café
  • de beurre doux et un peu pour les ramequins
    20 g
  • œufs
    2
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    ¼ c. à café
  • de noix de muscade fraîchement râpée
    2 pincées
  • de lait
    150 g
  • d'eau
    500 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 246 kcal / 1028 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 25 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...