Focaccia poire et gorgonzola

Focaccia poire et gorgonzola

3.8 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 parts

Składniki

  • 40 g de beurre doux coupé en morceaux, et un peu pour la finition
  • 350 g de poires type Williams, avec la peau, épépinées et coupées en morceaux
  • 200 g d'eau
  • 1 c. à café de sucre en poudre
    1 c. à café de poudre de malt
  • 20 g de levure boulangère fraîche
    1 c. à soupe de levure boulangère sèche
  • 300 g de farine à pain type Manitoba
  • 200 g de farine de seigle
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 150 - 200 g de gorgonzola coupé en morceaux

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 479 kcal / 2004 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 67 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...