Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g de pêches jaunes fraîches, coupées en dés
- 250 g d'abricots frais, coupés en dés
- 30 g de framboises fraîches
- 5 g de cannelle en poudre
- 10 g de cassonade
- 200 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 247 kJ / 58 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crumble express de Bruges
35min
Soupe fraise-melon à la crème de cassis
2h 10min
Verrine fruits frais, yaourt et meringue
3h 30min
Verrine de fruits frais, fromage blanc et sablé breton
2h 15min
Pêches pochées, framboises, amandes
45min
Gaspacho sucré-salé
5 min
Salade d'été
10 Min
Fraîcheur de nectarine
25 Min
Papillote de pêches aux fruits rouges
30 Min
Ananas en papillote
1 Std.
Fraîcheur de nectarine en verrines
25 Min
Gaspacho de melon
10 Min