
Urządzenia i Akcesoria
Risotto rosmarino e speck
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni
Składniki
-
3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
-
30 g di Parmigiano Reggiano
-
80 g di misto per soffritto
-
100 g di speck a striscioline
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
850 g di acqua calda
-
100 g di vino bianco
-
10 - 15 g di sale
-
350 g di riso Arborio (cottura 15 min.)
-
40 g di burro
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
544 kcal /
2276 kJ
Białko
15.8 g
Tłuszcz
23.5 g
Węglowodany
71.7 g
Błonnik
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Presto è pronto!
10 Przepisów
Włochy
Włochy