Risotto alla valdostana
TM6 TM5

Risotto alla valdostana

4.4 (131 ocen)

Składniki

  • 20 g di cipolla
  • 80 g di burro a tocchetti
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 50 g di vino bianco
  • 900 g di acqua
  • 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
  • ½ cucchiaino di sale
  • 320 g di Fontina a dadini
  • 1 pizzico di pepe nero macinato (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
3122.1 kJ / 745.7 kcal
Białko
26 g
Węglowodany
63.9 g
Tłuszcz
41.9 g
Tłuszcz nasycony
25.9 g
Błonnik
0.9 g
Sód
640.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy