Urządzenia i Akcesoria
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
potato unpeeled (1-2 potatoes)150 g
-
beetroot trimmed and peeled (1-2 beetroots)150 g
-
sweet potato peeled (1 sweet potato)150 g
-
parsnip trimmed and peeled (1 parsnip)150 g
-
cold water to soak
-
sea salt flakes . to sprinkle (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
55.9 mg
Białko
2.4 g
Kalorie
440.9 kJ /
105.4 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
24.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
No waste vegetable stock concentrate
25 min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 45 min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55 min
Thai chicken sausage rolls (Diabetes)
1 godz. 20 min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Basil pesto
10 min
Warm wasabi potato salad
30 min
Pan-fried pork buns
2 godz.
Freeform bread with filling
1 godz. 35 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min
Zingy avocado and lime dip
10 min