Urządzenia i Akcesoria
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
potato unpeeled (1-2 potatoes)150 g
-
beetroot trimmed and peeled (1-2 beetroots)150 g
-
sweet potato peeled (1 sweet potato)150 g
-
parsnip trimmed and peeled (1 parsnip)150 g
-
cold water to soak
-
sea salt flakes . to sprinkle (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
55.9 mg
Białko
2.4 g
Kalorie
440.9 kJ /
105.4 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
24.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken velouté meal (TM6)
45 min
Savoury herb baked ricotta
2 godz. 40 min
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15 min
Baked chicken pizzaiola with Thermomix® Cutter
55 min
Miso kraut
168 godz. 20 min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 godz. 15 min
Xerém maize meal with fresh tuna
40 min
Quark
3 godz.
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 min
Hot dog rolls
3 godz. 30 min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3 godz. 15 min