Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 250 g de gulas
- 1 pimienta de Cayena seca entera (opcjonalnie)
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 3 huevos
- 50 - 60 g de jamón ibérico en lonchas finas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2890 kJ / 691 kcal
- Białko
- 44.4 g
- Węglowodany
- 1.4 g
- Tłuszcz
- 61.4 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gulas al estilo tradicional
25 Min
Espaguetis negros con cebolla roja y gambones
1 Std.
Ensaladilla de gambas
1 Std.
Empanadas caprese
35min
Huevos revueltos con beicon y champiñones salteados
25 Min
Strata de champiñones y jamón
1 Std.
Bacalao en salsa de tomate
30min
Huevos rotos con patatas y pulpo
30min
Tortilla de patatas con jamón y quesitos
35min
Fideuá de verduras y pollo
30min
Chorizos a la sidra
35min
Pulpo a feira con cachelos
55 min