Fenchel-Focaccia

Fenchel-Focaccia

4.3 15 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
6 Portionen

Składniki

  • Dinkel
    200 g
  • Fenchelsamen
    2 TL
  • Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
    260 g
  • Hefe (20 g)
    ½ Würfel
  • Wasser
    240 g
  • Rohrohrzucker
    1 TL
  • Salz
    10 g
  • Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
    30 g
  • Cherry-Tomaten geviertelt
    60 g
  • Fenchel in feinen Streifen (2 mm)
    100 g
  • Rosmarin abgezupft
    2 Zweige

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 369 kcal / 1544 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 54 g
Błonnik 6.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...