
Urządzenia i Akcesoria
Vegetarische persische Bohnenpatties
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 Portionen
Składniki
Bohnenpatties
-
Bulgur150 g
-
Wasser400 g
-
Salz1 TL
-
dicke Bohnen, TK400 g
-
Pfeffer½ TL
-
Pinienkerne50 g
-
Sumak1 geh. TL
-
Olivenöl30 g
Füllung und Fertigstellung
-
Feta in Stücken60 g
-
Frischkäse60 g
-
Minze abgezupft10 g
-
Cayenne-Pfeffer, gemahlen1 Prise
-
Sesam100 g
-
Öl zum Frittieren
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
346 kcal /
1448 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
21 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Persien lädt ein
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy