Bollitori

Bollitori

4.3 38 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 raciones

Składniki

  • 100 g de cebolla en cuartos
  • 150 g de calabaza en dados de 2-3 cm
  • 1 tomate maduro en cuartos
  • 50 g de aceite de oliva
  • 4 patatas pequeñas en rodajas (aprox.350-400 g)
  • 2 corazones de alcachofa frescos
  • 120 g de judías verdes redondas frescas
  • 2 ñoras (sin pedúnculo ni semillas)
  • ½ cucharada de comino en grano
  • 1 - 2 cucharaditas de sal
  • 800 g de agua
  • 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado en trozos de 5-6 cm
    400 g de bacalao al punto de sal, en trozos de 5-6 cm
  • 1 diente de ajo picado
  • 2 huevos duros

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 234.8 kcal / 981.2 kJ
Białko 18.2 g
Tłuszcz 11.6 g
Węglowodany 14.6 g
Błonnik 5.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...