Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de pulpo cocido
- 2 chorritos de aceite de oliva
- 5 huevos
- 100 g de patatas en rebanadas de 5 mm
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 250 g de agua
- ½ cucharadita de pimentón
- 1 - 2 pellizcos de sal en escamas
- brotes germinados
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 625 kJ / 149 kcal
- Białko
- 15.6 g
- Węglowodany
- 6.1 g
- Tłuszcz
- 6.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 247.8 mg
Alternatywne przepisy
Revuelto de gulas con jamón
30 min
Espaguetis negros con cebolla roja y gambones
1h
Pasta con salsa de calabacín, langostinos y espinacas
1h
Huevos al pesto
20 min
Boloñesa de avellanas
35 min
Croqueta de gambón y berberecho en vaso
20 min
Cogollos con salmón y vinagreta de almendras
20 min
Pappardelle con langostinos
30 min
Galette crujiente de salmón y queso
1h
Huevos rotos con patatas y pulpo
30 min
Salmón asado con tomates secos
20 min
Espaguetis negros con langostino y salsa de parmesano
45 min