Ciastka czekoladowo-pomarańczowe (bez cukru)

Ciastka czekoladowo-pomarańczowe (bez cukru)

4.3 119 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
12 sztuk

Składniki

  • 60 g ksylitolu (patrz wskazówka)
  • 200 g mąki orkiszowej
  • 100 g masła klarowanego
    masła klarowanego (ghee)
  • 10 g kakao naturalnego, niesłodzonego
  • skórka otarta z pomarańczy (1 szt.), ekologicznej, bez białych błonek
  • 1 jajko

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 sztukę

Białko 2.4 g
Kalorie 559.3 kJ / 133.6 kcal
Tłuszcz 6.9 g
Błonnik 0.4 g
Węglowodany 17.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...