Bacalao con ajetes y pilpil

Bacalao con ajetes y pilpil

4.5 60 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 25 min
4 raciones

Składniki

  • 150 g de aceite de oliva virgen extra
  • 2 pimientas de Cayena secas enteras
  • 2 dientes de ajo
  • 300 - 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (con piel y cortado en trozos)
  • 100 de ajetes en trozos de 6 cm
  • 20 g de agua

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 262 kcal / 1095 kJ
Białko 16.35 g
Tłuszcz 20.8 g
Węglowodany 2.35 g
Błonnik 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...