Rape con espárragos a la marinera

Rape con espárragos a la marinera

4.4 73 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 100 g de cebolla
  • 1 - 2 dientes de ajo
  • 50 g de aceite de oliva
  • 1 ramillete de espárragos verdes baby cortados en rodajas
  • 600 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en medallones (4-8 uds.)
  • 1 pellizco de hebras de azafrán
  • 50 g de vino blanco
  • 150 g de fumet de pescado
  • 2 cucharadas de perejil fresco picado (solo las hojas)
  • 1 cucharadita de pan rallado
  • ½ cucharadita de sal (opcjonalnie)

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 238 kcal / 995 kJ
Białko 25.29 g
Tłuszcz 13.53 g
Węglowodany 3.38 g
Błonnik 0.96 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...