Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de agua
- 300 g de espinas de pescado (de merluza)
- 3 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva
- 50 g de pan (del día anterior) en trozos pequeños
- 20 g de aceite de oliva (o hasta obtener un total de 30 g)
- 100 g de cebolla en trozos
- 200 g de zanahoria en trozos
- 50 g de vino blanco
- 100 g de filete de merluza fresca sin piel ni espinas en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 978 kJ / 234 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 20.6 g
- Błonnik
- 1.5 g
Alternatywne przepisy
Crema de patatas, puerros y zanahorias
45min
Sopa de picadillo con fideos
25 min
Sopa de lubina con patatas
1h 10min
Crema de judías verdes
35 Min
Sopa de ave
40min
Sopa de ajo con pescado
45min
Crema de verduras
35 Min
Menú para dos: Sopa de picadillo - Rape con gambón al aroma de naranja para dos
50min
Sopa marinera asturiana
30min
Crema de canónigos
20 min
Sopa de chirlas
1h 45min
Sopa de fideos con gambas
30min