Urządzenia i Akcesoria
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Rice
-
water1000 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
long grain rice250 g
Shredded chicken
-
soy sauce1 ½ tbsp
-
toasted sesame oil3 tsp
-
skinless chicken breast fillets cut into long strips (3 cm thick)250 g
Vegetables
-
carrot trimmed and peeled (1-2 carrots)120 g
-
baby cos lettuce washed and dried (1-2 lettuce hearts - halved to fit through feeder tube)160 g
-
Roma tomatoes (approx. 2 totatoes), firm (whole to fit feeder tube)180 - 200 g
-
cucumber unpeeled, ends removed200 g
-
red onion (approx. 1 onion), cut into halves vertically100 g
-
avocado (1 avocado), firm, ripe and peeled (cut to fit through feeder tube)200 g
Yoghurt coriander sauce
-
fresh coriander leaves only, plus extra to garnish7 sprigs
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
natural yoghurt250 g
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
roasted unsalted cashew nuts to serve4 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1526.3 mg
Białko
26.1 g
Kalorie
3273.4 kJ /
782.4 kcal
Tłuszcz
44.4 g
Błonnik
9.1 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Węglowodany
72.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chilli with rice
50 min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Buddha Bowl with Chicken (TM5)
1 godz.
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Tandoori chicken wraps
50 min
Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken
4 godz. 15 min
Hoisin pork bowl
45 min
Beef fajitas
30 min
Chilli chicken with corn and avocado cream
35 min
Sticky sesame chicken
40 min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45 min
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min