Urządzenia i Akcesoria
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Kiwi coulis
-
kiwifruit (approx. 120 g), peeled2
-
caster sugar30 g
-
lemon juice½ tsp
Semi-freddo
-
eggs separated2
-
caster sugar50 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
-
sea salt1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
71.5 mg
Białko
4 g
Kalorie
1084 kJ /
258 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
17.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55min
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26h 35min
Pear and peach crumble
50min
Quark chocolate mousse
1h 10min
Buttermilk balsamic sorbet
12h 30min
Celebration saffron and sage bread with ginger butter
3h
Coconut coffee crunch
24h 20min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min
Frangipane cake
1h 45min
White chocolate mousse cups
3h 35min
Orange and passionfruit Eton mess
2h 50min
Butterscotch sauce
10min