Urządzenia i Akcesoria
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Kiwi coulis
-
kiwifruit (approx. 120 g), peeled2
-
caster sugar30 g
-
lemon juice½ tsp
Semi-freddo
-
eggs separated2
-
caster sugar50 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
-
sea salt1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
71.5 mg
Białko
4 g
Kalorie
1084 kJ /
258 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
17.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Classic lemon tart
3 godz. 10 min
Ham broth, Parmesan gnocchi and radish (Ray Capaldi)
4 godz. 15 min
Spiced red wine pears
45 min
Yoghurt cake
1 godz. 40 min
Raspberry mini clafoutis
30 min
Finger lime tarts
2 godz. 30 min
Chocolate cream pie
4 godz. 15 min
Pears in red wine
3 godz. 20 min
Lemon tart
2 godz. 15 min
Roasted carrot dip
1 godz.
Ricotta and polenta chips
2 godz. 20 min
Hazelnut meringue roulade
1 godz. 30 min