Urządzenia i Akcesoria
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Kiwi coulis
-
kiwifruit (approx. 120 g), peeled2
-
caster sugar30 g
-
lemon juice½ tsp
Semi-freddo
-
eggs separated2
-
caster sugar50 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
-
sea salt1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
71.5 mg
Białko
4 g
Kalorie
1084 kJ /
258 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
17.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crème brûlée
7 Std.
Cheese soufflés
30 Min
Profiteroles
2 Std.
Lime meringue tartlets
2 Std. 40 Min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1 Std. 20 Min
Honey crème caramels
25 Std. 55 Min
Berry and red wine trifle
4 Std. 50 Min
Hazelnut torte
3 Std. 15 Min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2 Std. 30 Min
Gin and lime pie
3 Std. 10 Min
Mixed berry pavlova stack
5 Std. 30 Min
Herbed lavosh
55 Min