Urządzenia i Akcesoria
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Kiwi coulis
-
kiwifruit (approx. 120 g), peeled2
-
caster sugar30 g
-
lemon juice½ tsp
Semi-freddo
-
eggs separated2
-
caster sugar50 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
-
sea salt1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
71.5 mg
Białko
4 g
Kalorie
1084 kJ /
258 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
17.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Golden baklava
25 godz. 25 min
Summer fruits in mulled cider syrup
45 min
Apple cake
1 godz.
Lemon cake
2 godz.
Berry mousse
5 godz.
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 min
Lemon delicious
1 godz. 5 min
Duck and cherry salad
45 min
Steamed white chocolate cheesecake
25 godz. 20 min
Chocolate and pear cake
1 godz. 30 min
Plum and cherry paste
5 godz. 15 min
Caribbean carrot cake
2 godz. 10 min