Urządzenia i Akcesoria
Potato, bacon and cheese tortilla
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
10 portions
Składniki
-
potatoes cut into large, even pieces (approx. 5 cm)600 g
-
water700 g
-
onion cut into quarters200 g
-
extra virgin olive oil300 g
-
eggs8
-
baking powder15 g
-
sea salt1 tsp
-
garlic clove chopped1
-
bacon cut into cubes100 - 120 g
-
mozzarella grated150 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
645.7 mg
Białko
12.6 g
Kalorie
1026 kJ /
244.3 kcal
Tłuszcz
17.7 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
8.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baguettes
3h 45min
Spinach and chorizo filo pies
45min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4h 35min
Broccoli and ham pasta bake
1h
Simple pizza
1h 30min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35min
Fresh tomato tart
40min
Mini herb and garlic pull apart bread
1h 35min
Chicken and mango salad
35min
Sweet potato quiche with prosciutto
1h 15min
Baked chicken pizzaiola
55min