Urządzenia i Akcesoria
Potato, bacon and cheese tortilla
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
10 portions
Składniki
-
potatoes cut into large, even pieces (approx. 5 cm)600 g
-
water700 g
-
onion cut into quarters200 g
-
extra virgin olive oil300 g
-
eggs8
-
baking powder15 g
-
sea salt1 tsp
-
garlic clove chopped1
-
bacon cut into cubes100 - 120 g
-
mozzarella grated150 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
645.7 mg
Białko
12.6 g
Kalorie
1026 kJ /
244.3 kcal
Tłuszcz
17.7 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
8.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risoni with salmon and spinach
25 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
Brak ocen
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45 min
Broccoli and ham pasta bake
1 godz.
Chicken with sweet potato cheesy crust
1 godz. 15 min
Raspberry-infused vinegar
73 godz. 10 min
Seafood con arroz
45 min
Barley, bacon and chorizo soup
50 min
Beef cobbler with polenta dumplings
1 godz. 30 min
Chicken and mushroom lasagne
1 godz. 55 min
Cajun pork rice
1 godz. 15 min
Pastitsio
1 godz. 30 min