Urządzenia i Akcesoria
Paris–Brest with praline cream
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 26 godz.
12 portions
Składniki
Custard
-
milk400 g
-
natural vanilla extract1 tbsp
-
egg yolks4
-
white sugar40 g
-
sea salt1 pinch
-
cornflour50 g
-
unsalted butter cut into pieces100 g
Choux pastry
-
water70 g
-
milk70 g
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
sea salt1 pinch
-
white sugar2 tsp
-
plain flour150 g
-
eggs 1 lightly beaten, to add to mix (if needed) and egg wash4
-
flaked almonds2 tbsp
Hazelnut praline paste
-
hazelnuts, without skin toasted220 g
-
white sugar250 g
-
glucose syrup20 g
-
water1070 g
-
bicarbonate of soda¼ tsp
-
white vinegar50 g
Assembly
-
unsalted butter softened, cut into pieces100 g
-
icing sugar to dust
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
97.5 mg
Białko
8.7 g
Kalorie
2170.7 kJ /
518.8 kcal
Tłuszcz
35.2 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
14.7 g
Węglowodany
44.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Melting moments with lemon cream
45 min
Char siu pork bao
2 godz. 10 min
Sichuan Chili Oil
50 min
Brandy snaps
30 min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Black garlic and onion jam
55 min
Rum Babas
3 godz. 45 min
Cheesy Beer Sauce
30 min
Waffle cones
35 min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2 godz.
Caramel peach brioche
2 godz. 15 min