Urządzenia i Akcesoria
Paris–Brest with praline cream
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 26 godz.
12 portions
Składniki
Custard
-
milk400 g
-
natural vanilla extract1 tbsp
-
egg yolks4
-
white sugar40 g
-
sea salt1 pinch
-
cornflour50 g
-
unsalted butter cut into pieces100 g
Choux pastry
-
water70 g
-
milk70 g
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
sea salt1 pinch
-
white sugar2 tsp
-
plain flour150 g
-
eggs 1 lightly beaten, to add to mix (if needed) and egg wash4
-
flaked almonds2 tbsp
Hazelnut praline paste
-
hazelnuts, without skin toasted220 g
-
white sugar250 g
-
glucose syrup20 g
-
water1070 g
-
bicarbonate of soda¼ tsp
-
white vinegar50 g
Assembly
-
unsalted butter softened, cut into pieces100 g
-
icing sugar to dust
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
97.5 mg
Białko
8.7 g
Kalorie
2170.7 kJ /
518.8 kcal
Tłuszcz
35.2 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
14.7 g
Węglowodany
44.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini triple layer bundts
35 min
Crayfish pâté
4 godz. 45 min
Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
3 godz. 30 min
Sable choux with lime ganache
26 godz.
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 godz. 20 min
Crème pâtissière
15 min
Lemon meringue ice-cream cake
13 godz. 15 min
Maple pecan ice cream
26 godz. 30 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 godz. 30 min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2 godz. 25 min
No fail béchamel
15 min