Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
- 160 g de lait demi-écrémé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1159 kJ / 276 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chocolat chaud
10min
Sauce hollandaise sans œuf
10min
Chocolat chaud
10min
Yaourts et noix de pécan caramélisées
13u. 30min
Sirop au chocolat
20 min
Marquise au chocolat
2h 25min
Mille-feuille de crêpes dentelle, sauce au caramel
12h
Sauce au chocolat
5min
La sauce au chocolat
15 Min
Tarte au chocolat
1h 40min
Charlotte au chocolat
6h 20min
Mousse au chocolat magique
15 Min