Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
- 160 g de lait demi-écrémé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1159 kJ / 276 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Muffins au chocolat et caramel au beurre salé
40min
Coulant au chocolat cœur cerise
1 Std. 30 Min
Croustillant au chocolat comme un whoopie pie
1 Std.
Bonbon choco-ramel à la fleur de sel de Guérande (Eric Guérin)
24h 30 min
Gâteau en verrine
40min
Parfait chocolat et thé fleuri
3h 55min
La sauce au chocolat
15 Min
Sauce au chocolat
5 Min
Bonbons au chocolat et aux fruits secs
3 Std.
Chocolat viennois
20min
Chocolat chaud
10 Min
Chocolat chaud
10 Min