![Pudding alla zucca e pan brioche Pudding alla zucca e pan brioche](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2B33200E-620D-4095-A76C-92659A4157FE/Derivates/6312CB7D-50CE-4CFB-84F4-3FBA87B090A7.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di polpa di zucca Butternut, a pezzi (2 cm)
- 250 g di acqua
- burro q.b.
- 370 g di pan brioche a fette
- 100 g di uvetta sultanina
- 480 g di latte intero
- 50 g di zucchero
- 2 uova
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- ½ cucchiaino di cardamomo in polvere
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1333 kJ / 319 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 45.9 g
- Tłuszcz
- 11.5 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crostata ricotta e confettura di visciole
1óra 50p
Tortine all'arancia e cioccolato
2h
Cannoli alle nocciole
Brak ocen
Bocconotto
2h
Crostata al limone
1h 15min
Monte bianco
1h 5min
Pan Brioche
5h
Crostata alla banana
4 godz. 30 min
Cheesecake al limone
5h 25 min
Tiramisù al limone
6h 5min
Crema al limone
10h 20 min
Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole
4 Std.