Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g di mandorle pelate
- 60 g di cavolo riccio, le foglie pulite
- 30 g di acqua
- 100 g di zucchero
- 2 uova
- 1 cucchiaino di essenza di mandorla
- 250 g farina + q.b.
- ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 483 kJ / 116 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 15.4 g
- Tłuszcz
- 4.4 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane alle ciliegie e semi di lino
4 godz. 15 min
Pane multicereali
17 Std. 30 Min
Mousse di miglio (senza glutine)
1h 10min
Pane croccante all'amaranto
50 Min
Pane alla soia
3h 10min
Pane ai semi misti
5h 20min
Minestrone, rollè di maiale con verdure, tortini ai lamponi e muffin
1 godz. 40 min
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2 godz. 35 min
Dolce al cucchiaio di mele e miglio
1sa 50 dk
Zaletti (vegan)
50 Min
Pane con farina di piselli (senza glutine)
4hod. 5min
Pane alle 4 farine (senza glutine)
2 godz. 40 min