Girelle con spinaci e tofu (vegan)

Girelle con spinaci e tofu (vegan)

3.6 7 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 8 godz.
4 porzioni

Składniki

Pasta biscotto
  • 100 g di farina tipo 00
  • 35 g di olio di semi di mais
  • ½ cucchiaino di sale
  • 120 g di bevanda di soia
  • ½ bustina di lievito in polvere per torte salate
Farcitura
  • 130 g di spinaci freschi lessati e strizzati
  • 60 g di tofu setoso
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 cucchiaio di semi di sesamo

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 250 kcal / 1046 kJ
Białko 7.5 g
Tłuszcz 14.7 g
Węglowodany 21.8 g
Błonnik 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...