Urządzenia i Akcesoria
Lachsspieße auf Quinoa mit Kokossauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
3 Portionen
Składniki
-
Quinoa200 g
-
Wasser800 g
-
Salz1 ¾ TL
-
Bio-Zitronen2
-
Lachsfilet, frisch, ohne Haut500 g
-
Cherrytomaten12
-
Blattspinat, frisch60 g
-
Kokosmilch100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
42 g
Kalorie
2484 kJ /
594 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Schlanke Küche
24 Przepisy
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Kohlsprossen-Maroni-Gemüse
20 Min
Garnelensalat mit Kiwi
15 Min
Lachsforelle im Rucolabiskuit mit Karottengemüse
55 Min
Quinoasalat mit Bohnen und Ziegenkäse
30 Min
Gerste mit Paradeisern und Henderl
45 Min
Lachs mit Gemüse-Couscous
40 Min
Spargel Bowl mit Lachs und Kräuteröl
1 Std. 10 Min
Curryhenderl mit fruchtigem Fenchelsalat
35 Min
Saibling à la Saltimbocca mit Braterdäpfeln und Tomatensauce
1 Std.
Kräutersaibling im Gemüsepackerl
50 Min
Saibling auf Rote-Rüben-Hirsotto
50 Min
Quinoa-Lachsforellen-Laibchen
1 Std. 20 Min