Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g Rispentomaten, fest
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
-
4
Zweige Thymian, frisch, Blättchen abgezupft, etwas mehr zum Dekorieren
lub 4 Zweige Salbei, frisch, Blättchen abgezupft - 150 g Pumpernickel, in Stücken
- 50 g schwarze Oliven, entkernt
- 20 g Olivenöl
- 150 g Feta, in Stücken
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 500 g Wasser
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 822 kJ / 196 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Käse-Omelette mit Spinat
30min
Frittata verde - Grüne Gemüse Frittata
35min
Schwarzwurzeln in Zitronensauce mit Petersilerdäpfeln
50min
Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise
45min
Spinatlinsen mit Schweinefilet
30min
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35min
Quinoa mit Fisolen
30min
Karfiol mit grüner Mandelsauce
45min
Erdäpfel-Fisolen-Salat
1h
Kräuterlasagne mit Tomatensalsa
1h 5min
Kohlrabi Kartoffel Ragout mit RUPP Camembert
35min
Brokkoli mit leichter Schnittlauchhollandaise und Ei
35min