
Urządzenia i Akcesoria
Gefüllte Tomaten
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 Portionen
Składniki
-
Rispentomaten fest1000 g
-
Knoblauchzehen halbiert2
-
Thymian, frisch Blättchen abgezupft, etwas mehr zum Dekorieren4 Zweige
-
Pumpernickel in Stücken150 g
-
schwarze Oliven, entkernt50 g
-
Olivenöl20 g
-
Feta in Stücken150 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen¼ TL
-
Wasser500 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
200 kcal /
838 kJ
Białko
7.4 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
21 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Sód
645 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Frisch aus dem Garten
18 Przepisów
Austria
Austria