Gefüllte Tomaten

Gefüllte Tomaten

4.5 19 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 Portionen

Składniki

  • Rispentomaten fest
    1000 g
  • Knoblauchzehen halbiert
    2
  • Thymian, frisch Blättchen abgezupft, etwas mehr zum Dekorieren
    4 Zweige
    4 Zweige Salbei, frisch, Blättchen abgezupft
  • Pumpernickel in Stücken
    150 g
  • schwarze Oliven, entkernt
    50 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Feta in Stücken
    150 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ¼ TL
  • Wasser
    500 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 200 kcal / 838 kJ
Białko 7.4 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 21 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 4.4 g
Sód 645 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...