Urządzenia i Akcesoria
Garnelensalat mit Kiwi
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Wasser250 g
-
Garnelen, roh, geschält (siehe Variation)300 - 320 g
-
Kiwis2
-
Ziegenkäse, hart50 g
-
natives Olivenöl extra30 g
-
Weißweinessig20 g
-
Senf½ - 1 TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen2 - 3 Prisen
-
Blattsalat, gemischt zerpflückt100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
20 g
Kalorie
783 kJ /
187 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Schlanke Küche
24 Przepisy
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Fischcurry
45 min
Mojito
10 min
Tex-Mex-Eier im Förmchen
30 min
Lachsspieße auf Quinoa mit Kokossauce
45 min
Salat mit Speck und Apfel
20 min
Hendl-Spinat-Bowl mit Eiernudeln
45 min
Gefüllte Roastbeef-Röllchen
30 min
Lachsomelette
45 min
Salat mit Geflügel, Käse und Tofu
1 godz.
Curryhenderl mit fruchtigem Fenchelsalat
35 min
Salat mit Garnelen, Räucherlachs und Avocadocreme
20 min
Lauwarmer Avocado-Ei-Aufstrich
20 min