Lauwarmer Fisolen-Rindfleisch-Salat

Lauwarmer Fisolen-Rindfleisch-Salat

3.9 15 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen

Składniki

  • Petersilie Blättchen abgezupft
    1 Bund
  • frische Dille Spitzen abgezupft
    3 Stängel
  • Schalotten halbiert
    200 g
    200 g rote Zwiebeln, halbiert
  • Knoblauchzehen halbiert
    2
  • Wasser
    400 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    2 TL
    1 Rindsuppenwürfel (für 0,5 l)
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • Tafelspitz
    400 - 450 g
  • Estragonsenf
    4 TL
  • frische Fisolen
    500 g
  • Kürbiskernöl
    20 g
  • Apfelessig
    10 g
  • Salz
    ½ TL
  • Bohnenkraut, getrocknet
    1 TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ½ TL
  • Paradeiser
    1 - 2

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 234 kcal / 984 kJ
Białko 27 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...